Forum starlet club pl Strona Główna
POMOC RejestracjaSzukajFAQ Rejestracja Zaloguj
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1
zatankowany i już nie odpala
Autor Wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Post zatankowany i już nie odpala 
Witam. Wczoraj miałem nieciekawy incydent. Jak zawsze, zatankowałem auto pb95. Odpalił normalnie. Lecz już po chwili zaczął się krztusić. Udało mi się dojechać do domu jakieś 500m. Myślałem że może coś z paliwem i dzisiaj już będzie normalnie. Rano czekała na mnie niespodzianka. Auto kręci, ale nie chce odpalić. 3 dni temu wymieniany był olej razem z filtrem. Coś ktoś? Starlet 93 ep8 1.3 benzyna.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem
Brzmi jak pompa paliwa, którą podobna starletki mają całkiem dobrą (moja z 0 juz 3x wyciagnęła).
No i zobacz, czy wszystko dobrze skręciłeś 3dni temu...

Na wymianie byłem u " fachowca " . Więc tu nie powinno nic być bo zawsze wszystko było ok. Po odkręceniu pokrywy od pompy nie słychać żeby wgl pracowała przy rozruchu. A z tego co widziałem to jest wszystko podłączone. Czyżby cała pompa do wymiany?

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz z cytatem
prosze przeniesc dyskusje do wlasciwego tematu :
starletclub.phorum.pl/viewtopic.php?p=25995

!! Dermatologia Estetyczna i Medyczna Katowice !!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1