Forum starlet club pl Strona Główna
POMOC RejestracjaSzukajFAQ Rejestracja Zaloguj
Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1
Ogranicznik,ograniczniki drzwi starlet P9
Autor Wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Post Ogranicznik,ograniczniki drzwi starlet P9 
Odkąd posiadam moja starletkę nie działają w niej prawidłowo ograniczniki drzwi tzn nie blokują prawie wcale drzwi.Jest to dosyć denerwujące szczególnie na podjeździe czy jak autko jest nie w poziomie i drzwi się same albo otwierają albo zamykają.Jestem ciekaw czy to tylko u mnie tak jest czy to typowa bolączka tego modelu .?Jak to u Was wygląda ?
Dodam że nowego zamiennika nie da się kupić do żadnego modelu toyoty,chyba że w Aso.Może ktoś z Was próbował naprawiać czy regenerować ogranicznik ?

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem
To ta toyota w ogóle takie coś ma? Very Happy

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Niestety wiek i użytkowanie robią swoje i ogranicznik się wyciera. W mojej też nie działają, fakt jest to czasem upierdliwe zwłaszcza podczas wysiadania/wysiadania na zatłoczonym parkingu ale da się żyć Wink
Pewnie da się coś porzeźbić pytanie tylko czy i na jak długo będzie to działać. Można też poszukać na szrotach z rozbitków ale istnieje duże prawdopodobieństwo że będą tak samo zużyte. Ewentualnie porównać wizualnie z tymi np z Paseo czy Corolli wcześniej sprawdzając czy spełniają swoją rolę i może akurat coś podejdzie.

moja pasja Smile

Qba
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz z cytatem
jak juz szukac to prawego - powinien byc mniej wytarty a sa takie same (wg numerow)

!! Dermatologia Estetyczna i Medyczna Katowice !!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz z cytatem

moja pasja Smile

Qba
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1