mysle ze Kuba (Brodda13) ma na tyle dobra wiedze ze by wiedzial czy mu pali na wszystkie gary czy nie
ja to co innego nawet pewnie jakby na 1 palila to bym nie wiedzial
jestem ciemny jesli chodzi o motoryzacje ale nawet roku nie mam stycznosci z samochodem ale sie ucze
a ze przy starletce malo co sie psuje to nauka powoli idzie
a mozliwe ze weze do pompy popekaly od soli lub mrozu? moze puszcza gdzies na koncowkach przez co ciezko zasysa paliwo i dlatego tak dlugo kreci...
kuba jak zdiagnozujesz gdzie nieszczelnosc sie pojawila to daj znac
ja niby bak zakonserwowalem i zalepilem wszystkie mozliwe zlaczenia itd... tylko gory nie widzialem bo nie wyciagalem baku ale dalej mi czasem smierdzi...
najpierw sie okazalo ze jakis wezyk idacy do filtra weglowego mi sparcial i pekl to go wymienilem i zapach paliwa baaardzo sie zmniejszyl... jednak potem zauwazylem ze gdy mam ponad polowe baku to dalej czuc paliwem ale wyraznie mniej... uszczelnilem bak tylko nie od gory... i dalej czuc... podejrzewam weze do wymiany jakisd moze przepuszcza czy cos... dlatego kazda sugestia mi sie przyda

dlatego jakbys zlokalizowal problem to daj znac
z samego baku mi nie cieknie (przynajmniej nie zaobserwowalem tego) ale czuc po np dlugiej jezdzie jak caly czas zasysa z baku paliwo i sie potem stanie dlatego sadze ze to jakis wezyk wychodzacy z baku... bo jak stoi to nie czuc nic...
a kiedy wymieniales filtr paliwa?
moze sie zapchal
to nie sa duze pieniadze wiec moze warto zeby odpalac ze spokojem
ale ja sie nie znam wiec tak na chlopski rozum pisze